Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21.00

Blockfest live

Συναυλία 24/09 με τους:

- The Dead Dranks (garage - punk - rock)
- Magenta Flaws (alternative)
- Mind Departure (alternative)

πλατεία Ταπητουργείου, Βύρωνας
έναρξη: 21:00

Block fest (συνέλευση δημιουργικής έκφρασης)
Το Blockfest , με τη σύμπραξη μουσικών από τις γειτονιές μας και τη Συνέλευση κατοίκων Βύρωνα-Καισαριανής-Παγκρατίου, αποτελεί ένα αυτοοργανωμένο εγχείρημα.
Αφορμή της συνάντησης αυτής πριν από δύο χρόνια, αποτέλεσε η δολοφονία του Παύλου Φύσσα και βασικός σκοπός του ήταν να καταδείξει ότι στις γειτονιές μας δεν χωράνε φασίστες.
Ως συμμετέχοντες στη συνέλευση συνεχίζουμε επιλέγοντας να δημιουργήσουμε στο δρόμο και τους δημόσιους χώρους, αντιπαραθέτοντας τη συλλογική πράξη απέναντι σε οποιαδήποτε μορφή ανάθεσης, διαμεσολάβησης και ολοκληρωτικών αντιλήψεων. Βασιζόμαστε στη προσωπική εμπλοκή και λειτουργούμε με τις αρχές της ισοτιμίας, αλληλεγγύης, ελευθερίας και αμοιβαίας εμπιστοσύνης, χωρίς στην ύπαρξη διαχωρισμών και αποκλεισμών.
Στη προσπάθειά μας αυτή, επιζητούμε την ενεργή συμμετοχή στον προβληματισμό, στη ζύμωση απόψεων, στη συνδιαμόρφωση, στη λήψη αποφάσεων, στη συνέργεια των δράσεων.
Προτάσσοντας την ανάγκη μας να χαρτογραφήσουμε δρόμους ελευθερίας και δημιουργίας στις γειτονιές μας, σε κάθε πολιτική και κοινωνική συνθήκη.
Καλούμε όσες-όσους θέλουν να εκφραστούν και να δράσουν δημιουργικά και συλλογικά στον εμπλουτισμό αυτής της δομής, στην οποία θα συναντώνται η φαντασία με τη δράση (Θέατρο, Χορός, Φωτογραφία, Ποίηση, Αφήγηση, Εικαστικά, κ.α.). Με τη μορφή των εκδηλώσεων και μέσω θεματικών εργαστηρίων-ανταλλαγής γνώσεων επιδιώκουμε την ανάπτυξη και διάδοση διαφορετικών μορφών έκφρασης στις γειτονιές μας.
Έναρξη αλληλέγγυων μαθημάτων ελεύθερου σχεδίου και φωτογραφίας, συνάντηση για κουβέντα στις 2 Οκτωβρίου στις 12.00 στο Στέκι της Συνέλευσης Κατοίκων ΒΚΠ.
Το Blockfest (συνέλευση δημιουργικής έκφρασης), λειτουργεί κάθε Πέμπτη 9.00 μ.μ. στο Στέκι της Συνέλευσης Κατοίκων ΒΚΠ, Κύπρου 43, Βύρωνας.

πηγή : email που λάβαμε στις 16 Σεπτέμβριος 19h