Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015 στις 9.00 πμ

7 καλέσματα : 1 2 3 4 5 6 7

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στους διωκόμενους της Κατάληψης Δέλτα

Διόμιση χρόνια μετά την εκκένωση της κατάληψης Δέλτα και ύστερα από μια σειρά διώξεων, στις 12 Μαρτίου δικάζονται σε δεύτερο βαθμό 8 εκ των συλληφθέντων της επιχείρησης.

Η υπεράσπιση των καταλήψεων και των αυτοοργανωμένων δομών είναι κομμάτι του αναρχικού αγώνα.

Η αλληλλεγγύη μεταξύ όσων αγωνίζονται ενάντια σε κράτος και καπιταλισμό είναι δεδομένη

και ο αγώνας αυτός παραμένει ανυποχώρητος.

ΟΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ

ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΔΕΛΤΑ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ: ΠΕΜΠΤΗ 12/3, 9:00, ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

πηγή : email που λάβαμε στις 5 Μάρτιος 23h


1 2 3 4 5 6 7

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στους συλληφθέντες της κατάληψης Δέλτα

Στις 12/9/2012 αστυνομικές δυνάμεις, ΕΚΑΜ και κάθε λογής μπάτσοι εισβάλλουν στην Κατάληψη Δέλτα, συλλαμβάνοντας 10 συντρόφους. Τις επόμενες μέρες δημοσιογράφοι και υπουργοί πανηγυρίζουν για τη νίκη τους αναπαράγωντας ακόμη και βίντεο από την στιγμή της εκκένωσης.

Από το 2007, στην Κατάληψη Δέλτα λειτουργούσαν αυτοοργανωμένα και αντιιεραρχικά, δομές όπως δανειστική βιβλιοθήκη, τυπογραφείο, στεγαστική κολλεκτίβα, συντροφικές κουζίνες, γυμναστήριο, συναυλιακός χώρος, αναρχικά εγχειρήματα, αλλά και το Radio-Revolt. Δομές που ήταν και είναι απαραίτητες για την όξυνση του αδιαμεσολάβητου αγώνα ενάντια σε κράτος και αφεντικά.

Δομές σαν κι αυτές χρειάζεται να δημιουργούμε συνεχώς και μέσα από αυτές να οργανώνουμε με κάθε τρόπο την αλληλεγγύη ανάμεσα στους καταπιεσμένους και τους αγώνες για την χειραφέτηση μας.

Την Πέμπτη 12 Μαρτίου δικάζονται σε δεύτερο βαθμό 8 εκ των συλληφθέντων στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ

Συλλογικότητα αναρχικών από τα ανατολικά

πηγή : email που λάβαμε στις 9 Μάρτιος 00h


1 2 3 4 5 6 7

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στους διωκόμενους της κατάληψης Δέλτα

Τα ξημερώματα της Τετάρτης 12/09/2012 μπάτσοι εισβάλουν στην κατάληψη Δέλτα. Καταστρέφουν υποδομές, κατάσχουν τα μηχανήματα του Radio Revolt, συλλαμβάνουν 10 άτομα και σφραγίζουν το κτίριο.

Ακολουθεί επικοινωνιακή επίθεση από τους μπάτσους, τους ρουφιάνους των media και τον τότε υπουργό κρατικής καταστολής Δένδια. Ένα βίντεο παρωδία, εμπνευσμένο από video game, με τα κομάντο της αστυνομίας να ερευνούν το άδειο κτίριο διοχετεύεται, ώστε να εξοικειώσει την «κοινή γνώμη» με την συστημική βία και να τονίσει την επικινδυνότητα των καταληψιών.

Η επίθεση στις καταλήψεις ως ζωντανές εστίες διαρκούς αντίστασης και αγώνα ενάντια σε κράτος και καπιταλισμό, είναι κομμάτι ενός συνολικότερου σχεδίου της εξουσίας να ελέγξει τις αναμενόμενες κοινωνικές εκρήξεις.

Οι καταλήψεις είναι ακόμη ένα μέσο όξυνσης του πολέμου ενάντια στον κόσμο της κυριαρχίας, ένα ακόμη πεδίο σύγκρουσης με τον εχθρό. Ένας σταθμός στον τελικό προορισμό του αγώνα για ελευθερία, μέχρι την Αναρχία.

Ως αναρχικοί προτάσσουμε την αλληλεγγύη στις καταλήψεις ως ένα αναπόσπαστο κομμάτι της συνολικότερης δράσης μας. Η υπεράσπισή τους είναι κομμάτι του αγώνα ενάντια στην επέλαση του νέου ολοκληρωτισμού.

Δυόμιση χρόνια μετά στις 12 Μαρτίου, κι ενώ ακόμη το κτίριο της κατάληψης Δέλτα παραμένει εγκαταλελειμμένο από τον ιδιοκτήτη του, δικάζονται σε δεύτερο βαθμό 8 εκ των συλληφθέντων.

Αλληλεγγύη στους διωκόμενους της κατάληψης Δέλτα

Ή με τον διαρκή αγώνα για την κοινωνική απελευθέρωση ή με την καταστολή και την αντεπανάσταση

Συγκέντρωση : Πέμπτη 12/3 στις 9:00, δικαστήρια Θες/νίκης

κατάληψη Terra Incognita

πηγή : email που λάβαμε στις 9 Μάρτιος 15h


1 2 3 4 5 6 7

Εφετείο Κατάληψης ΔέΛΤΑ

Διόμιση χρόνια μετά την εκκένωση της κατάληψης Δέλτα και ύστερα από μια σειρά διώξεων, στις 12 Μαρτίου δικάζονται σε δεύτερο βαθμό 8 εκ των συλληφθέντων της επιχείρησης.

Η υπεράσπιση των καταλήψεων και των αυτοοργανωμένων δομών είναι κομμάτι του αναρχικού αγώνα.

Η αλληλλεγγύη μεταξύ όσων αγωνίζονται ενάντια σε κράτος και καπιταλισμό είναι δεδομένη

και ο αγώνας αυτός παραμένει ανυποχώρητος.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΔΕΛΤΑ

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΕΚΚΕΝΩΝΟΝΤΑΙ

RADIO REVOLT

ΟΠΛΙΣΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΣΟΥ ΟΠΛΙΣΕ ΤΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΣΟΥ

πηγή : email που λάβαμε στις 9 Μάρτιος 16h


1 2 3 4 5 6 7

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στους διωκόμενους της κατάληψης Δέλτα (Πέμπτη 12/3-09.00 Δικαστήρια Θεσσαλονίκης)

Συνέλευση αναρχικών για την συνδεση των αγωνων μέσα στην κοινωνία φυλακή

πηγή: http://sasta.espivblogs.net/2015/03/10/%CF%83%CF%85%CE%B3%CE%BA%CE%AD%CE%BD%CF%84%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CE%B3%CE%B3%CF%8D%CE%B7%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%B4%CE%B9%CF%89%CE%BA%CF%8C/


1 2 3 4 5 6 7

Στις 12/9/2012 κουστωδία πάνοπλων μπάτσων εισβάλλει στην κατάληψη Δέλτα, συλλαμβάνει 10 συντρόφους/ισες και σφραγίζει το κτίριο. Τις επόμενες ημέρες το κράτος σε μια στρατηγικής σημασίας επίδειξη πυγμής θα διαδόσει μέσω των Μ.Μ.Ε. τις εικόνες των ΕΚΑΜ να εφορμούν, προς τρομοκράτηση και παραδειγματισμό όσων σκέφτονται να σηκώσουν κεφάλι· παράλληλα, ο ίδιος ο υπουργός δημόσιας τάξης θα δηλώσει ότι η εκκένωση πραγματοποιήθηκε μετά από πρωθυπουργική εντολή, τονίζοντας έτσι την σημασία της καταστολής στην άσκηση της κυβερνητικής πολιτικής αλλά και την επικοινωνιακή διαχείρησή της με στόχο την κοινωνική της εμπέδωση.
Το κτίριο της Δέλτα κατελήφθη το 2007 μετά από χρόνια εγκατάλειψης. Μέσα στα πέντε χρόνια ζωής της κατάληψης συναντήθηκαν άνθρωποι, οργανώθηκαν αγώνες, στήθηκαν υποδομές, και αντιστάσεις, ζυμώθηκαν ιδέες, εξερευνήθηκαν τρόποι και δρόμοι για την ατομική και κοινωνική απελευθέρωση. Όλα αυτά μέχρι την ημέρα της εκκένωσης και την εκ νέου εγκατάλειψη του κτιρίου μέχρι σήμερα.
Οι καταλήψεις είναι ένα ακόμα μέσο αντίστασης και δημιουργίας, μία ακόμα εστία ελευθερίας, όπου αυτοοργανωμένα και έμπρακτα προτάσσεται η ρήξη με τον παλιό κόσμο και τις "αξίες" του. Στην εξατομίκευση, το φόβο, την υποταγή, αντιπαραβάλλουν τη συλλογικοποίηση, τη μαχητικότητα και τη ριζοσπαστικοποίηση. Οι καταλήψεις αποτελούν όπλο ενάντια στο κράτος και το κεφάλαιο, γι' αυτό και κάθε επίθεση προς αυτές θα πρέπει να εκλαμβάνεται ως επίθεση προς κάθε καταπιεσμένο/η και εκμεταλλευόμενο/η.

Την Πέμπτη 12 Μαρτίου δικάζονται σε δεύτερο βαθμό 8 εκ των συλληφθέντων στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΔΕΛΤΑ

Συγκέντρωση : Πέμπτη 12/3 στις 9:00, δικαστήρια Θεσ/νίκης

αναρχική συλλογικότητα | Άνω Θρώσκω

επικοινωνία : http://anwthrwskw.espivblogs.net/

πηγή : email που λάβαμε στις 10 Μάρτιος 20h


1 2 3 4 5 6 7

Ενημέρωση από Κέρκυρα

Πανό αναρτήθηκε στα Γενικά Λύκεια Κέρκυρας για αλληλεγγύη στους διωκώμενους της κατάληψης Δέλτα.Απαιτούμε άμεση αθώωση των διωκώμενων συντρόφων. Ολοι στο Εφετείο Θεσσαλονίκης στις 12/3.

Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας.

Κατάληψη Ελαία

πηγή: https://athens.indymedia.org/post/1540821/