Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014 στις 23.00

1 χρόνος Vita Activa: Party οικονομικής ενίσχυσης


Party οικονομικής ενίσχυσης του αυτοδιαχειριζόμενου χώρου Vita Activa στην Α' ΦΕΠΑ (Φοιτητική Εστία Πανεπιστημίου Αθηνών), Ούλωφ Πάλμε 2, Ζωγράφου.

Από τις 23:00 και μετά στο κεντρικό σαλόνι, ισόγειο.

https://www.facebook.com/events/1726741787551881/?ref=22

Η Vita Activa είναι ένα αυτοδιαχειριζόμενο εγχείρημα που ξεκίνησε πέρυσι τέτοια περίοδο. Οι βάσεις της είναι ο αντιεμπορευματισμός, η συνδιαμόρφωση και ο αντιφασισμός.

Βλέποντας το μη-αξιοποιήσιμο πολλών χώρων του Πανεπιστημίου Αθηνών κι αναγνωρίζοντας τις κοινωνικές ανάγκες γύρω μας, προβήκαμε σε κατάληψη χώρων στις εστίες του ΕΚΠΑ με στόχο την παραγωγική αξιοποίηση τους. Σ' ένα χρόνο καταφέραμε με λίγους πόρους και πολύ κόπο να τρέξουμε αρκετά πράματα: εργαστήρια, φροντιστηριακά μαθήματα, κύκλους αυτομόρφωσης, δανειστική βιβλιοθήκη, κοινωνικό φαρμακείο, ανταλλακτικά/χαριστικά παζάρια κ.α.

Καθώς ζούμε σ' εποχή έξαρσης της καπιταλιστικής αθλιότητας όπου τίποτα δε χαρίζεται, υπάρχουν πολλές ανάγκες και έξοδα για όσα κάνουμε. Γι' αυτό σας καλούμε την Παρασκευή στις 21, αντί να πιείτε το ποτό σας πουθενά αλλού στη γειτονιά, να περάσετε να πιείτε μια μπύρα κι εδώ, να περάσουμε καλά και να γνωριστούμε μ' όσους δε γνωριζόμαστε.

Τα έσοδα του πάρτυ θα πάνε σχεδόν αποκλειστικά για την ενίσχυση των φροντιστηριακών μαθημάτων. Τα φροντιστηριακά ξεκίνησαν πέρυσι με πρωτοβουλία της vita activa σε τρεις κατειλημμένες αίθουσες τις οποίες διαμορφώσαμε καταλλήλως. Αυτή τη στιγμή λειτουργούν πάνω από σαράντα τμήματα Δημοτικού, Γυμνασίου, Λυκείου, Πανεπιστημίου και ξένων γλωσσών. Προσφέρονται δωρεάν, όχι γιατί απαντάμε σε κάποια ανάγκη της "κρίσης", αλλά γιατί απαντάμε στις ανάγκες για αλληλεγγύη, αυτοδιαχείρηση και αντιιεραρχία στην καθημερινή μας ζωή. Περισσότερα εδώ: http://vita-activa.wix.com/vita-activa/#!untitled/c488

Τα λέμε από κοντά!

Site: http://vita-activa.wix.com/vita-activa/

------------------------------------------------------------------------------
Πρόσβαση:

(Πρόσβαση από την κεντρική πύλη επί της Ούλωφ Πάλμε με χώρο parking και από την Ταξίλου στο ύψος της 5ης Ιλισίων)

Τρόποι πρόσβασης με Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

*Από τον σταθμό του μετρό «Ευαγγελισμός»:

Επιβίβαση στο 221 και αποβίβαση στη στάση Φοιτητική Εστία.

Επιβίβαση στο 220 και αποβίβαση στη στάση 3η Ιλισίων. Κατεβείτε την Γρηγορίου Αυξετνίου και αριστερά στην Ούλωφ Πάλμε, στα 150 μέτρα βρίσκεται η ΦΕΠΑ.

Περπατώντας προς την Βασιλέως Αλεξάνδρου, αριστερά στην Ευφρονίου κι αριστερά στην Ούλωφ Πάλμε - Χρόνος: 15 λεπτά.

*Από σταθμό του μετρό «Μέγαρο Μουσικής»:

Βγαίνετε από την έξοδο Ιλισίων, στρίβετε αριστερά ακολουθώντας την οδό Παπαδιαμαντοπούλου, κι έπειτα Ούλωφ Πάλμε - Χρόνος: 10 λεπτά

*Από σταθμό του μετρό «Κατεχάκη» ή αν έρχεστε από Γλυφάδα:

Επιβίβαση στο 140 και αποβίβαση στη στάση Φοιτητική Εστία.

πηγή : email που λάβαμε στις 15 Νοέμβριος 20h