Παρασκευή 9 Μαίου 2014 στις 11.00

Διαμαρτυρία αλληλεγγύης στους πολιτικούς κρατούμενους από την Τουρκία

08.05.2014 ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
Σας καλούμε σε διαμαρτυρία αλληλεγγύης στους πολιτικούς κρατούμενους από την Τουρκία έξω από το υπουργείο Δικαιοσύνης την Παρασκευή 09Μαΐου και ώρα 11.00
ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ! ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!
1- ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ!

2- ΝΑ ΑΦΕΘΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ Hüseyin Fevzi Tekin!

3- ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ!

4- ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΦΥΛΑΚΗ!

5- ΝΑ ΔΟΘΕΙΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣΠΕΙΘΑΡΧΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ!

ΟΙ ΛΑΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ! ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΕΣ!

Εδώ και 2 χρόνια περίπου, οι πολιτικοί πρόσφυγες από την Τουρκία που βρίσκονται στην Ελλάδα δεχτήκαν την κάθε μορφή επίθεσης του φασισμού. Με συνωμοσίες έκαναν εφόδους στα σπίτια , γραφεία και στο εργασιακό περιβάλλον, έκαναν προσαγωγές, και συλλήψεις με βασανιστήρια. Σχεδόν για όλους τους αγωνιστές του Λαϊκού Μετώπου γίνονται δικαστήρια έκδοσης παράνομο τρόπο σε συνεργασία MIT-CIA-EYP γίνονται απαγωγές από τον δρόμο, και τους παραδίνουν στο φασισμό της Τουρκίας Ο Σύντροφος Μπουλούτ Γιαϊλά στις 30 Μαΐου απείχθη από την Αθήνα με παράνομο τρόπο και μεταφέρθηκε στην Τουρκία. Τον χαρακτήρισαν ως «διεθνή τρομοκράτη», παρ' όλα αυτά μετά από 10 μήνες αφέθηκε ελεύθερος από τις φυλακές της Τουρκίας Αυτές οι επιθέσεις συνεχίζονται αυξανόμενα. Στην Ελλάδα έγιναν προσαγωγές σχεδόν όλων των πολιτικών προσφύγων από την Τουρκία, σχεδόν για όλους έγιναν αγωγές εκδόσεων, και όλοι τους σχεδόν βασανιστήκαν. Το Ελληνικό κράτος αυτό που δεν μπόρεσε να καταφέρει με επιθέσεις, εκδόσεις, προσπάθησε αυτή τη φορά να το κάνει με συνωμοσίες και τρομοκρατική δημαγωγία. Η τελευταία επίθεση στους επαναστάτες από την Τουρκία που ζουν στην Ελλάδα έγινε στις 10 Φεβρουαρίου με συνεργασία MIT-CIA-EYP. Συνελήφθηκαν οι δυο επαναστάτες στο δρόμο, οι άλλοι συνελήφθηκαν μετά την έφοδο στα σπίτι τους. Στην επόμενη περίοδο η Ελληνική αστυνομία, ενεργοποίησε τις συνωμοσίες που έμαθε από το Φασισμό της Τουρκίας. Χρησιμοποιώντας τον τύπο και τα ΜΜΕ προσπάθησε να δημιουργήσει ένα κλίμα τρομοκρατίας στην Ελλάδα. Με ρητορείες δηλώσεων όπως όπλα, οπλοστάσιο, γιάφκα, θέλουν να απομονώσουν τους επαναστάτες από την Τουρκία από τον Ελληνικό λαό. Ήθελαν να δημιουργήσουν ένα κλίμα πανικού και τρόμου μέσα από τις τηλεοράσεις.. Οι τέσσερις επαναστάτες από την Τουρκία παρουσιαστήκαν στην ανακρίτρια και προφυλακιστήκαν. Και απόλυτα με αυθαίρετο τρόπο μεταφερθήκαν σε διαφορετικές φυλακές, και αρπάχτηκε από τα χέρια τους το δικαίωμα της υπεράσπισης. Αλλά ο λαός δεν έπεσε στην παγίδα των δημαγωγών τους, και στηρίζουν τον αγώνα του λάου της Τουρκιάς και τους αγωνιστές.
Οι συνθήκες κράτησής τους στις φυλακές -Τους μετάφεραν σε διαφορετικές φυλακές, μακριά από την Αθήνα και με αυτό το τρόπο παρεμπόδισαν το επισκεπτήριο των δικηγόρων και των συγγενών τους και καταπάτησαν το δικαίωμα υπεράσπισης τους. Απαιτούμε να συγκεντρωθούν όλοι οι αγωνιστές από την Τουρκία που βρίσκονται φυλακισμένοι στην Ελλάδα, σε μία φυλακή.
-Όλοι, στις φυλακές που βρίσκονται, αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα, την κολπική ερεύνα και εξαιτίας της αντίδρασης τους βασανίστηκαν και δύο από αυτούς τιμωρήθηκαν με πειθαρχική ποινή. Επίσης, για ένα χρόνο δεν θα έχουν το δικαίωμα εργασίας στις φυλακές.
- Βρίσκονται σε διάφορες φυλακές και δεν έχουν συγγενείς εδώ. Παρόλο αυτό δεν τους επιτρέπουν να δέχονται μέσω ταχυδρομείου βιβλία, ρούχα, περιοδικά κτλ…. Τους τελευταίες δύο μήνες καθυστερούν πολλές μέρες ακόμα και την αλληλογραφία τους.
-Δεν ξέρουν ελληνικά, για αυτό χωρίς διερμηνέα δεν μπορούν να επικοινωνήσουν με τους δικηγόρους τους. Κάποιες φυλακές δεν δέχονται διερμηνέα.

ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΠΙΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΤΩΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!

ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΔΟΘΕΙ ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ!

ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΠΙΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ!

Για περισσότερες πληροφορίες και για να παρακολουθείτε τις ξελίξεις oagonas.blogspot.gr

πηγή : http://oagonas.blogspot.gr/2014/05/blog-post_8.html#more