Σάββατο 8 Ιουνίου 2013 στις 21.00

Συναυλία οικονομικής ενίσχυσης γα δικαστικά έξοδα συντρόφου

  • INDICO
  • ΣΠΕΙΡΑ
  • ΣΤΕΙΡΩΣΗ
  • PIRATES CITY
  • TIMETRAP

after party με χαλαρή μουσική

Οι καιροί που βιώνουμε είναι αντίκτυπο όλων όσων προηγήθηκαν από τη μεταπολίτευση και την πτώση της χούντας.Φυλακίσεις, βασανιστήρια, απειλές που χαρακτήριζαν τα μαύρα χρόνια της στρατιωτικής μας ολιγαρχίας, έχουν καταλήξει να είναι ένας καθρέφτης της σημερινής εποχής.Ίδιες καταστάσεις, ίδια βιώματα απλά με διαφορετικά αφεντικά και χειρότερη καταστολή.

Βλέπουμε λοιπόν ένα φόβο στα μάτια των γραβατομένων μέρα με τη μέρα, κι αυτό φαίνεται από τα μέτρα προστασίας που λαμβάνονται για την "πάταξη" της εγκληματικότητας, σπάζοντας και ανοίγοντας χώρους "ανομίας", διορίζοντας όλο και περισσότερους μπάτσους και συλλαμβάνοντας συντρόφους. Χαρίζοντας τους απλόχερα μεγάλες ποινές φυλάκισης!

Εικόνες χτυπημένων συντρόφων από τους μπάτσους, προβάλλονται από τα μέσα μαζικής αποχαύνωσης ως λάφυρα πολέμου, δείχνοντας την επιτυχία τους.Και σαν να μην έφτανε όλο αυτό, έρχεται να προστεθεί το κερασάκι στη τούρτα που είναι τα ρουφιανηλίκια από ευυπόληπτους πολίτες για περίεργες κινήσεις ατόμων, για σπίτια "γιάφκες" και ο,τι άλλο μπορεί να φανεί χρήσιμο στις αρχές.Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την ολοκλήρωση αυτού του "πακέτου", της λεγόμενης δημοκρατίας και καλά οργανωμένης κοινωνίας στην οποία ζούμε.

Η ιστορία, μας έχει διδάξει ότι από τα λάθη του παρελθόντος μπορούμε να μάθουμε και να τα αποφύγουμε.Δυστυχώς όμως, η ιστορία πολλές φορές επαναλαμβάνεται έχοντας τα ίδια ή χειρότερα αποτελέσματα.Αυτό όμως δε θα μπει εμπόδιο στο να συνεχίσουμε τον αγώνα μας καθώς και να στεκόμαστε αλληλέγγυοι στον καθένα από εμάς!

ΦΥΛΑΚΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΑΡΡΩΣΤΑ ΜΑΥΛΑ ΤΟΥΣ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ

ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΚΕΛΙΑ

ΖΗΤΩ Η (Α)ΝΑΡΧΙΑ ΚΟΥΦΑΛΕΣ

κάλεσμα : (Α)λληλέγγυες/οι

επικοινωνία : https://www.facebook.com/events/5473285686531

πηγή : email που λάβαμε στις 31 Μάιος 03h