τι; : συνέλευση θεματική : οργάνωση

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012 στις 19.00

Ανοιχτή συνέλευση κατάληψης παλιού Δημαρχείου-ΚΕΠ Χαλανδρίου

ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΠΑΛΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ - ΚΕΠ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

Μια πρωτοβουλία αγωνιζόμενων ανθρώπων απ' το Χαλάνδρι, αποφασίσαμε σήμερα 13/2 να καταλάβουμε το κτίριο του κεντρικού Κ.Ε.Π. Χαλανδρίου - Παλιό Δημαρχείο, με σκοπό να δείξουμε έμπρακτα ότι η αντίσταση σ' αυτούς που καθημερινά μας κλέβουν τη ζωή δεν καταστέλλεται αλλά εντείνεται και δυναμώνει.

Οι εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι που κατέκλυσαν χθες το κέντρο της Αθήνας αλλά και άλλων πόλεων και συγκρούστηκαν για ώρες με τις δυνάμεις καταστολής, αποδεικνύουν ότι δεν θα επιτρέψουν άλλο την εξαθλίωση της ζωής τους.

Τα μέτρα τα οποία ψηφίστηκαν όχι μόνο δεν έχουν την κοινωνική συναίνεση, αλλά η ισχύς τους αρχίζει και τελειώνει μέσα στο κοινοβούλιο της υποταγής, στις ορέξεις του Ευρωπαϊκού αλλά και παγκόσμιου κεφαλαίου όπως αυτές επιβάλλονται από τους συγκεντρωτικούς μηχανισμούς μιας ελίτ (Ε.Κ.Τ., Δ.Ν.Τ. κ.α.)

Τίποτα δεν τελείωσε -Όλα συνεχίζονται…

Ήδη πολλά δημόσια κτίρια σε ολόκληρη τη χώρα τελούν υπό κατάληψη ως κέντρα αντίστασης και αντιπληροφόρησης ( Δημαρχείο Χολαργού, Υπουργείο Υγείας, Περιφέρεια Θεσσαλίας, Νομαρχία Φθιώτιδας κ.α.).

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

/ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ/

/ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ……/

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΤΟΥ 3ΗΜΕΡΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ 10-12/2

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ

πηγή : email received on 13 Φεβρουάριος 17h