Παρασκευή 24 Μαίου 2019 στις 13.00

O αγωνιστής MEMET DOĞAN να αφεθεί άμεσα ελεύθερος

ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 Μαΐου στις 1.μ.μ

Μπροστα από το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ (Π. ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ 4 ΑΘΗΝΑ)

O αγωνιστής MEMET DOĞAN να αφεθεί άμεσα ελεύθερος

Ο MEMET DOĞAN από το 21/5 βρίσκεται σε απεργία πείνας προκειμένου να αφεθεί ελεύθερος

Ο ίδιος απευθύνεται στον ελληνικό λαό από τα κρατητήρια :

«Ονομάζομαι MEMET DOĞAN. Είμαι 61 ετών. Είμαι ένας αγωνιστής που παλεύει κατά του φασιστικού καθεστώτος της Τουρκίας. Μετά από απαίτηση της Τουρκίας έμεινα 18 μήνες στις ελληνικές φυλακές και με δικαστική απόφαση αφέθηκα ελεύθερος αλλά ακόμα είμαι στο αλλοδαπών με επικείμενη απέλαση στην Γαλλία.

Επανειλημμένες φορές μου έφεραν έγγραφο για να υπογράψω με σκοπό την απέλαση μου στην Τουρκία εφόσον υπάρχει απόφαση του εφετείου για μην έκδοση μου εκεί. Η προσπάθεια για απέλαση μου στην Τουρκία δείχνει συνεργασία με το φασιστικό καθεστώς. Το αίτημα μου είναι να αφεθώ άμεσα. Είμαι αναγνωρισμένος πρόσφυγας στην Γαλλία. Έχω ταξιδιωτικό έγγραφο και άδεια παραμονής. Με αυτά τα έγγραφα μπορώ να κυκλοφορήσω ελευθέρα στις ευρωπαϊκές χώρες. Η δικαστική απόφαση και τα έγγραφα που έχω αρκούν για να αφεθώ.

Η κράτηση μου αυτή είναι αυθαίρετη.»

Η ελληνική κυβέρνηση να σταματήσει την διαπραγμάτευσή με το φασιστικό καθεστώς και με τις ευρωπαϊκές ιμπεριαλιστικές χώρες ...τι όφελος θα έχει ο ΣΥΡΙΖΑ και τι σκοπεύει να δείξει;

O MEMET DOĞAN από το 21/5 βρίσκετε σε απεργία πείνας. Πρέπει να σταματήσουν την διαδικασία απέλασης και να αφεθεί ελεύτερος.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΜEMET DOGAN !

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΗΜΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ!

πηγή : email που λάβαμε στις 23 Μάιος 15h