Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019 στις 21.00

Η ΕΤΣΙ προβάλει την ταινία "climax" +bar οικ. ενίσχυσης με "κλιματική" μουσική

Οργιαστικό σεξ, ναρκωτικά, τριπάρισμα και χάσιμο, acid house, ξέσσαλο clubbing που οδηγεί σε overdose, προκλητικά για κάποιους πλάνα. Η ζωή είναι μια φευγαλέα ευχαρίστηση» υποστηρίζει στο μότο του το νέο φιλμ του Γκασπάρ Νοέ «Climax».
Το στορυ; Στα μέσα των 90s, 20 urban dancers, συγκεντρώνονται σε ένα κλειστό οικοτροφείο στην καρδιά ενός δάσους, για μια τριήμερη πρόβα και για να μοιραστούν έναν τελευταίο χορό. Ολοκληρώνουν τη συνεύρεσή τους με ένα τελευταίο πάρτι γύρω από ένα μπολ σανγκριά. Γρήγορα, η ατμόσφαιρα εντείνεται και μια παράξενη τρέλα καταλαμβάνει τους χορευτές για ολόκληρη τη νύχτα. Μοιάζει προφανές ότι κάποιος έβαλε ναρκωτικά στη σανγκριά, αλλά δεν ξέρουν ούτε ποιος, ούτε γιατί. Και σύντομα δεν μπορούν ν' αντισταθούν στις νευρώσεις και τις ψυχώσεις τους, μουδιασμένοι από τον υπνωτικό κι ολοένα και πιο ηλεκτρισμένο ρυθμό της μουσικής... Ενώ κάποιοι νιώθουν ότι βρίσκονται στον παράδεισο, οι περισσότεροι βυθίζονται στην κόλαση.

***Ακολουθεί μπαρ οικονομικής ενίσχυσης στους ρυθμούς της μουσικής της ταινίας και πολύ σαγκριά ( δεν θα περιέχει τίποτα το περιέργο)

πηγή : email που λάβαμε στις 20 Μάρτιος 13h